VIIDES BOOT CAMP TARJOSI EEPPISIÄ TAISTELUJA

Huikea viides Boot Camp pidettiin torstaina, johon saatiin ennätys määrä DC:n ja AD:n pelaajia.

Tapahtumaan otti osaa yli 20 Dragonborn Z:n jäsentä ja kaikki saivat kokeilla taitojaan useita eri DC:n pelaajia vastaan. Ensimmäiset taistelut olivat 4vs4, joissa voitto ratkesi jos kaksi vihollispelaajaa oli kuolleena samaan aikaan. Siispä avainasemassa näissä taisteluissa oli ryhmän focus, heikoimman lenkin löytäminen ja ressaaminen taistelun tiimellyksessä.

Dragonborn Z:n ryhmät onnistuivat hyvin keskittämään damagen yhteiseen kohteeseen ja useasti kohde saatiin myös alas, mutta ongelmaksi muodostui kuolleen pelaajan vahtiminen. DC:n vahvuus oli omien pelaajien ressaamien taistelun keskellä ja vihollispelaajien ressaamisen estäminen. Siispä ensikerralla jokaiselle DK:lle deep breath käyttöön ja kuolleet pelaajat tarkempaan vartiontiin!

Tämän jälkeen vuorossa oli 2vs2-fighteja ja dualeja, joissa jokainen sai valita itselleen sopivan tasoisen vastustajan. Näissäkin kohtaamisissa koettiin niin onnistumisia kuin epäonnistumisia ja tärkeintä oli omien rajojen testaaminen.

Viimeiset taistelut olivat eeppisä! Niissä otettiin useita taisteluja 11AD vs 10DC. Ensimmäisissä taisteluissa ressaminen oli kiellettyä, joten olimme niskan päällä ja hallitsimme tapahtumia. Kun viimeisiin taisteluihin ressaaminen sallittiin, DC oli askeleen edellä omien pelaajien ressaamisessa ja vihollispelaajien ressaamisen estämisessä, jotka käänsivät useat taistelut DC:n eduksi.

Kaikkiaan viides boot camp oli huikea menestys ja siitä on tullut paljon kehuja meidän kiltalaisilta ja DC:n pelaajilta , joten kaikki halukkaat mukaan ensikerralla!5_boot_camp

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi