Hupilehti 1.7.2017

Kannattais varmaan kiinnittää huomiota et tekeekö poisoneita vai potioneita… T. Lum1on

Kiltalaiset ovat lomillaan saaneet nauttia “helteisistä” kesäpäivistä Morrowindin parissa. Killassa nostettiin officeriksi Zorggois ja Palsinator, onnea heille!

 

Kuukauden Derppaajat

Erakk mietti miksi normi hoffissa wardenilla oli magicka ongelmia ja syy melkein löytyi (thief mundus). Seuraavana päivänä Erakk miettii vetti AA:hn mentäessä miksi Wardenin magicka regeni on niin low. Light armor eikä vampyrismi puissa ollut yhtään passivea laitettuna…

Volde: “Hele on kyl asetellu nää (mundus) kivet tänne ihan väärin kun ei saa käytettyä…” Lumion: “Se varmaan johtuu siitä et sul on jo se thief mundus”

Shikai: (tekee pummin kans normi dunkkuja skillipointtien perässä) “Eikö me voitas vaan skalee nää dunkut alaspäin?!

Hauskoja kuvia

Harmitti levuttaa altti kun se ei enää näytä ysärisarjakuvien pahikselta -Juodaankirnupiimaa

Konna vastaa-parisuhdepalsta

Olisiko vinkkejä pariskunnalle, jossa toinen vetää vauhdilla eteenpäin ja toinen tykkää tutkia jokaisen kolon, jonka vuoksi pysyy alhaisilla leveleillä? Kuinka voisimme luoda pelin ääressä myös yhteistä aikaa?
Nimimerkki so ronery

Dear so ronery, ongelmasi on kieltämättä haastava, mutta sanoisin että siihen on pari ratkaisumallia. Voimme lähestyä asiaa joko yhdessä-mutta-erikseen-tyylillä tai yhdessä-ja-peppu-vasten-peppua-tyylillä.

Koska pelistä on tarkoitus nauttia, näkisin että ensimmäinen ehdotukseni olisi parempi. Tässä ratkaisumallissa siis molemmat pelaavat siten miten kumpaakin kiinnostaa, mutta yhdessä. Yhdessäolo voidaan toteuttaa joko kahdella koneella samassa huoneessa, tai esimerkiksi discordin välityksellä. Tarkoituksena on hengailla ja puhua (en ole ihan varma mitä tämä tarkoittaa mutta olen kuullut että se on hyväksi) mutta seikkailla kumpikin omia menojaan ympäriinsä.

Peppu-vasten-peppua-tyylissä täytyy luoda kompromisseja (henkilökohtaisesti en pidä niistä joten en suosittele tätä, mutta jos olet hyvin joustava ja rauhaarakastava olio niin mikäs siinä). Tällöin seikkailette kirjaimellisesti peppu vasten peppua ja menette samaa tahtia, oli tilanne mikä hyvänsä – välillä tutkien joka kolon ja välillä juosten tuulispäänä taivaanrantaan. Tämä voi olla ajoittain ärsyttävää, mutta silloin saatte kulkea käsi kädessä pelissäkin.

Kolmas, mahdollinen, vaihtoehto, jonka tässä nyt äkkiseltään viinispäissäni keksin, on erinäisten aktiviteettien tekeminen yhdessä. Olettaisin siis että teillä ongelmana on questit ja exploraus jota toinen tekee ja toinen ei. Menkää siis vaikka dungeoneihin, pvp:hen tai battlegroundseihin yhdessä jos sellainen kiinnostaa, ja sitten muun sisällön pelaatte parhaaksi katsomallanne tavalla erikseen.

Parhaan kokemuksen pelistä saat kuitenkin kun pelaat sitä just niinkun itse haluat. Mieluummin sitten niin, että erotaan hetkellisesti ja pidellään niitä käsiä kivasti sitten kun pelit on ohi ja voi mennä roolipelaamaan Edenin taloon…eiku…

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi