Hupilehti 1.6.2017

Edenprimen kultamateriaalit hyötykäytössä (tämä “ilmeisty” Edenin inventoryyn)

Kilta odotteli Morrowindia julkaistavaksi 6.6. mutta Zenimax yllätti ja julkaisi early accessin jo 22.5.! Kilta kävi ensimmäisellä viikolla clearaamassa normaalin Hall of Fabcrationin. Monet kiltalaiset ovat päässeet jo hyvään vauhtiin testailemaan Wardeneita, sekä omille hahmoilleen uusia buildeja. Morrowindin ohella killan sääntöihin, rankkeihin ja muihin on tulossa muutoksia ensi viikolla, stay tuned!

Lainauksia ja muuta

“Puu on puuta” -Shikai

Lum1on:”Eden mä kävelen sun läpi”. Eden:”pelaajilla ei ole collisionia…”

“Fuck me Shikai” -Perde

Vivec cityn portaisiin voi kuolla -Ilkimys

“Fire tekee vähemmän dmg ku fire, fire fire.” -Shikai

Kuukauden Derppaajat

Edenprime pyytää Lum1onia ostaamaan Attuned Crafting stationin. Kanavalla oli useampi henkilö kuuntelemassa. Lum1on ostaa stationin ja Eden pyytää häntä käymään magnus stationilla. Hetken päästä Lum1on sanoo: “Tämähän on nyt bound”. Shikai sanoo ääneen, “niinhän me joskus puhuttiinkin että kun sen käyttää siitä tulee bound!” Eli Eden pyysi väärin, Lum1on totteli ja Shikai ei missään vaiheessa muistuttanut että derppi oli tapahtumassa.

Lum1on refinee noin 1,5k raakamatskuja. Clothingin ja Blacksmithing refinettyä hän huomaa, että passiivit puuttuivat, joten paljon uppimatskuja mennyt hukkaan…

Erakk ja Edenprime tekevät daily questeja Vvardenfellissä. Erakk hakee questit “mulla ei oo ku toggle ja abandon vaihtoehdot tässä” Eden miettii, että varmaan bugi ja hakee itsekkin dailyt. Samat vaihtoehdot hänelläkin. “Varmaan fiksattu ettei näitä voi enää jakaa” Noin 5 minuutin päästä he huomaavat etteivät ole ryhmässä jolloin questia ei tietenkään voi jakaa….

Miqlund kysyy paljonko magicka DKlla pitäis olla crit chance ja ihmettelee kuinka se on niin lowi (about 35%) ja vaihtelee kun tekee bar swapin. Siinä käydään sit skillit läpi (light armor passiivi ja inner light/flames of oblivion), CP:t että sieltä saa spell precisionista 12%, mundus että varmasti on thief eikä esim atronach, … Mistään ei löydetä vikaa, joten kaikki käydään varmistukseksi uudestaan läpi. Vastausta ei kuitenkaan löydy ja mennään tekeen pledget. 10-15 minuuttia jälkeenpäin miqlundi vaan toteaa “kaikki on ihan ok, katoin vahingossa weapon crittiä koko ajan…”

Kokkikulmaus by Defuster

Cantaloupe bread
Itse kutsuisin tätä patonkipullaksi makeuden takia. Patongin muoto tulee siitä, että ESOssa tämä leipä näyttäisi olevan patonki. Leivän maku yllätti minut, ja tulen varmasti tekemään näitä jatkossakin!

Leivän ainekset:

  • 1 pussi kuivahiivaa (11g)
  • ~1dl vettä
  • 1½tl suolaa
  • 1tl sokeria
  • 1tl kasviöljyä
  • ~350g jauhoja

Hillon ainekset:

  • ½ iso cantaloupe meloni (tai pieni kokonainen)
  • 1dl hillosokeria
  • 3-4rkl vettä

Valmistus:

Hillo:

  1. Poista siemenet ja leikkaa meloni ~0.5*0.5 cm kuutioiksi.
  2. Pistä keskilämpöiselle pannulle, kunnes melonit ovat kuumia.
  3. Lisää vesi, odota että se lämpiää (ei kiehu) ja lisää sokeri.
  4. Nosta lämpö kuumaksi (ei kummiskaan täysille), sekoita välillä, ja anna kiehua kunnes muodostuu paksuja kuplia.
  5. Anna jäähtyä huoneenlämmössä.
  6. Säilytä jääkaapissa.

Leipä:
Vinkki: sekoitus välineenä toimii hyvin iso muovi/puu kauha. Jauhoja halutaan käyttää mahdollisimman vähän!!!

  1. Sekoita kaikki ainekset paitsi jauho kulhossa.
  2. Lisää jauhoja, kunnes taikina tulee irti reunoista, MUTTA pysyy tahmasena, ja tarttuu käteen.
  3. Laita kulholle kansi/kelmu ja anna kohota lämpimässä paikassa 12-14 tuntia, paikaksi sopii mm. uuni (joka ei ole päällä), tai lämpöpatterin vieressä (näin kesäisin ainoa semmoinen pitäisi olla tietokone, itse laitoin tietokoneen päälle).
  4. Laita hyvin jauhoja (mutta mahdollisimman vähän!) työalustalle, kaulimelle (mulla ei ole, niin käytin tyhjää olutpulloa :D), ja käsiin.
  5. Vedä taikina työalustalle ja kauli neliöksi.
  6. Lisää kevyt kerros hilloa kaikkialle, mutta jätä reunoille vähintään 1,5cm tilaa.
  7. Kosteuta reunat hieman vedellä.
  8. Kääri taikina allaolevan kuvan mukaan patongiksi.
  9. Sulje reunat, voit käyttää lisää vettä, että saat reunat suljettua.
  10. Nosta taikina varovaisesti (itse käytin kahta lastaa) jauhoitetulle pellille/matalaan uunivuokaan.
  11. Laita jauhoitettu kelmu ylle ja anna kohota 1-1,5h.
  12. Esilämmitä uuni 300C asteiseksi.
  13. Suihkuta leipää kevyesti vedellä.
  14. Laita uuniin pohjalle lämmin vesikylpy (astia, jossa on runsaasti vettä).
  15. Leikkaa viivat leivän pinnalle, ja veitsen terällä tee pistoja viivoihin, jotka menevät melkein leivästä läpi (tärkeää! muuten leivän sisälle muodostuu liikaa kuumaa ilmaa, joka saa leivän halkeamaan, ja hillo tulee ulos, ja palaa).
  16. Paista 5min, suihkuta uudestaan.
  17. Paista toiset 5min ja suihkuta uudestaan, ja tiputa lämpötila 225C. Poista vesikylpy.
  18. Paista kunnes leipä on ruskettunut mukavasti (noin 5-7min)

Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Tarjoile sopivan makeat leivät kuten dallas pullasi!

Leave a Reply