Suomikiltojen taisto: Dragonborn Z vs. Kingdom

28.4 pidettiin Suomikiltojen välinen PvP-tapahtuma. Tapahtuman teemana oli 1v1 sekä 2v2 otteluita, sekä Teamspeakissa pientä tutustumista toisiimme yli allianssirajojen.

Parhaimmillaan Dragonborn Z:n kiltalaisia oli tapahtumapaikalla seuraamassa ja osallistumassa lähes täyden groupin verran. Kiltojen taisto saikin yksimielisesti kannatusta säännöllisesti pidettävänä tapahtumana.

Alkujännityksen hälvennyttyä päästiin itse asiaan ja taisteluihin. Taistelut aloittivat oikeutetusti kiltajohtajat, Lord Voldemor Dragonborn Z:n killasta, sekä Saint The Survivor Kindgomilta.

Noin tunnin kestäneessä tapahtumassa oteltiin monia tiukkoja ja ei niin tiukkoja otteluita. Kaikki halukkaat pääsivät yleisön eteen ottelemaan kuin gladiaattorit aikanaan.

Pisteitä ei laskettu, mutta trendi otteluissa oli 1v1 taistojen päättyminen Dragonborn Z:n voittoihin, kun taas isompien väkimäärien taistot vei Kingdom nimiinsä.

Osallistujat olivat pääsääntöisesti VR14 – rankingilla ja toiveissa olikin, että myös alemman VR-levelin omaavat ottaisivat tapahtumiin jatkossa osaa.

Pari poimintaa Dragonbornin taistoista:

– Alivoimataistelu 1v2 päättyi kiltalaisemme voittoon.

– VR7 voitti 1v1 duelissa vastustajan VR14 – hahmon.

(Anonyymisti, ettei ylpistytä liikaa 😉 )

Tämä siis kertoo sen, että killassamme on osaavaa porukkaa, joilta saa varmasti toimivia neuvoja niin PvPhen, PvEhen, kun myös 1v1 – ottelemiseen.

Kiitos kaikille osallistujille, oli todella hauska ja odotettu tapahtuma!

Screenshot_20150428_194044 Screenshot_20150428_194230 Screenshot_20150428_200340

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi