Dragonborn Z killan rankit

Paljon on tullut kyselyitä miten saa oma rankia nostettua, joten tässä käyn lyhyesti läpi mitä rankit ovat ja mitä ne vaativat.

Recruit – Kaikki aktiivipelaajat saavat tämän rankin.

Afk +Mute – 10 pisimpään afkissa ollutta jäsentä saa tämän rankin ennen kickausta. Voidaan tarvittaessa käyttää mute rankkina, jolloin pelaaja ei pysty kirjoittamaan chattiin.

Member – Olet aktiivinen ja keskustelet chatissa sekä osallistut killan toimintaan (kaljakalastus, arvonnat, pledget kiltalaisten kanssa, yms). Jos omasta mielestä täytät nämä kriteerit kysy officereilta tai kiltajohdolta ylennystä.

Trial Veteran Käyt killan normaali trialeissa.

Cyrodiil Veteran –Käyt killan pvp raidissa ja osoitat halukkuutta parantua pvp:ssä.

Trials Experts – Käyt killan veteran trialeissa. Oikeus nostaa kiltapankista tarvikkeita pientä korvausta vastaan.

Cyrodiil Experts – Cyrodiilissä menestynyt pelaaja, joka voi neuvoa muita pvp asioissa. Oikeus nostaa kiltapankista tarvikkeita pientä korvausta vastaan.

Officerit – Pitkäaikainen aktiivi killan jäsen, joka auttaa ja neuvoo muita kiltalaisia, joten aina voit kääntyä officereiden puoleen jos sinulla on kysyttävää peliin liittyvistä asioista. Oikeus ylentää ja alentaa pelaajien rankkia.

Kiltajohto – Kaikilla kiltajohdon jäsenillä on vastuualue tai aktiivitoimi. He järjestävät tapahtumia ja raideja viikoittain tai kuukausittain. Oikeus nostaa rahaa kiltapankista.

Killan johtaja – Sama toimenkuva kuin kiltajohdolla, mutta voi tarvittaessa delegoida kaikki epämiellyttävä tehtävät kiltajohdolle.

 

-Muokattu 20.6.2016: lisätty Pvp Veteran rank-
-Muokattu 16.1.2017, päivitetty rankkien vaatimukset ajantasalle-

Tapahtumat

Seuraa meitä

Yhteystiedot

admin(at)dragonborninc.fi