Boot Camp on harjoittelua Imperial Cityä varten!

Screenshot_20150811_191416Ensimmäiset Boot Campit pidettiin perjantaina, lauantaina ja tiistaina, jotka onnistuivat erittäin hyvin!

Perjantain Boot Campissä oli osallistujia joka allianssista ja teimme useita eri harjoitteita. Testeinä oli ambush-selviytyminen, 30sec turtle, 1vs1, 2vs2 ja 2vs2vs2 sekä tietysti lvl5 resurssien valtausta.

Harjoittelimme myös ryhmä pelaamista ja tästä saimme käsittämättömän hienon resurssin puolustuksen, jossa DC:lle annettiin sellainen selkäsauna, että eivät tulleet resurssille enää takaisin.

Tuleva kotikampanja tulee olemaan Haderus, joten resurssien valtaus tulee olemaan merkittävässä asemassa. Tästä syystä Imperial City Sq-testi on lvl5 resurssin valtaus parin kanssa niin, että lipulle mennään tappamatta mage guardia tai muita mosia ensin. Testi on haastava, mutta ei mahdoton!

Pelkästään testin suorittaminen ei takaa paikkaa Imperia City Sq:ssa!

Tulemme lähiviikkoina harjoittelemaan tiiviimpää ryhmätyötä Boot Campissä ja alamme kartoittamaan mahdollista Imperial City Sq:n koostumusta.

Paikkansa ovat varmistaneet Imperial City Sq:ssa. Waarth, Lollapaloosa, Arjuska, Tietokonna, Edenprime, Zajalas, CrazyPotato, Drigal, Sigreandil, Tolimanray ja Troposphere. Siis tule mukaan ensikerralla ja varmista paikkasi Imperial City Sq:ssa!

Tulemme myös järjestämään Casual Imperial City Raidia, johon voi osallistua kaikki Dragonborn Z – killan jäsenet, joilla on teamspeak ja tabardi.

Leave a Reply