Hupilehti 1.9.2017

Tunnelmaa Ammenen saunasta

Uusin DLC Horns of the Reach on julkaistu. Miqlund nostettu officeriksi ja päivän pötköt palaavat ohjelmaan!

 

Lainauksia ja muuta

“Sain tyhjää tilaa ainaki 100 pankkiin” -JozieMozie “Tiiätsä montako tuolia sinne mahtus” -Erakk

Tiiättekö mitä limua saa Vvardenfellistä? Red Mountain Dew -Pullastormy

“Joillekin oot vaan yks ihminen, mut mulle oot koko zerg.” -Kahvikatti

“Miksei Erakki toimii niinku mosa?” -Kahvikatti

“Käykö riisiä ja makaronia perunahunnulla?”-Erakk “Onneks sä et tee kokkikulmausta meijän hupilehteen…” -Edenprime

“Eden, oot metrin liian hidas.” -Palsinator

“Elämässä tärkeintä on oikea elämä” -Edenprime

Kuukauden Derppaajat

Huomasin just et oon käyttäny jostai ihmeen syystä tremorscale shoulderei mun magsorcalla, ja durabilitykin niis oli sitä luokkaa et ollu vissii aika pitkäänki käytös, ja inventoryssäkää ei ees ollu ilambris shouldereita… Kuinkoha pitkää oon lackanny DPSsäs niitte takii O.O -Defuster

Eden tekee dps checkejä. Kokeilee thief munduksella jonka jälkeen käy craftimassa valmiiksi pari precise keppiä tietysti ensin katsomalla cp90 materiaaleilla ulkonäön. Apprentice munduksella dps laski yhtäkkiä 3-4k. Seuraavana päivänä Eden huomaa, että teki dps checkin cp90 kepillä… Ainakin näytti hienolta!

Kokkikulmaus by Defuster

Beet Glazed Pork tarjoiltu Apple Mashed Potatoesin kanssa.

Ainekset: 

Muusi:
1 Iso omena
8 Keskikokoista perunaa (jotka soveltuu muussattavaksi)
50-80g voita (oman maun mukaan)
Suolaa maun mukaan
1dl kermaa

Possu:
600-800g sisäfile
4 keskikokoista punajuurta
0.5dl sokeria
1rkl hunajaa
50g voita
Suolaa
Mustapippuria

Ohjeet: 

Muusi:

1.Kuori omenat ja perunat, poista siemenet omenoista.
2. Keitä suolatussa vedessä (n. 1rkl suolaa), kunnes perunat ovat kypsiä (kannattaa testata terävällä veitsellä)
3. Ota vesi pois, ja laita takaisin lämpimälle liedelle (joka ei ole päällä, tai pienimmällä lämmöllä)
4. Anna perunoiden kuivua hetki, sekoittaen (mutta ei muussaten), kunnes perunat muuttuvat hieman valkoisemmaksi.
5. Lisää sulatettu voi, ja muussaa.
6. Lisää lämmitetty kerma hitaasti, ja suolaa maun mukaan.

Possu:

0. Possu ulos kylmästä + uuni päälle 225C.
1. Kuori, ja leikkaa punajuuret pieniksi kuutioiksi.
2. Lisää punajuuret pieneen kattilaan, täytä kattila vedellä, kunnes punajuuret melkein peittyvät.
3. Lisää sokeri, hunaja ja ~rkl suolaa, sekoita ja anna kiehua.
4. Mausta possu suolalla ja pippurilla (suosittelen että laitat leikkuulaudalle suolaa ja pippuria, ja sitten pyörität possun siinä, jotta mausteet tarttuvat siihen tasaisesti).
5. Kun punajuurista on lähes puolet vedestä haihtunut, ota ne lämmöltä pois, ja lisää voi 4 osassa, sekoita voi hitaasti joukkoon, ja pistä sivulle.
6. Paista possun pinnat kuumalla pannulla oliiviöljyssä (varmista että öljy kestää lämpöä, neitsytoliiviöljyt eivät kestä).
7. Ota pannu pois lämmöltä, ja poista hieman öljyä talouspaperilla. Lisää puolet punajuuriliemestä
(jos paistinpannun pystyy laittamaan uuniin) paistinpannulle, tai siirrä possu ja puolet liemestä uunivuokaan.
8. Paista possu uunissa, kunnes sisälämpötila on n. 60C (n. 11min). Käännä possu puolivälissä.
9. Ota possu pois uunista, kaada loput liemestä ja punajuurista possun päälle, ja anna levätä 6-10min

10. Leikkaa, tarjoile muusin kanssa, ja nauti!

Hauskoja kuvia

“You have done it! You have bested the challenges of veteran Aetherial Archives and got a score only a few players can reach! Here, have this useless staff as a reward.” “We gave it sharpened trait only to make the irony even sweeter.” – ZOS -Sinolai
To be continued…
Kattokaa tota minuuttilukua! Joko peli bugaa kunnolla tai sillä on jotain mua vastaan -Pajukka
Seinässä oli sitten reikä -Agen.fi
Edenprime, Erakk, Kahvikatti ja Palsinator piilossa
Kun blockaat ja istut tuolille käy näin…
Killan oma Game of Thrones
Game of Thrones Vol. 2

Leave a Reply