Rank muutoksia

Tehdään muutamia muutoksia rankkeihin ja miten ne saa. Kaikki killassa olevat rankit saa osallistumalla killan aktiviteetteihin/chatteihin.

End game rank poistuu. Entiset end game rankilla olleet killan tapahtumissa pelaavat pvp pelaajat saavat joko jäsen tai aktiivijäsen rankin tämän jälkeen.

Veteran ja progressiotrial rankit katsotaan läpi kolmen patchin välein, eli uutisen kirjoitushetkellä jos olet tehnyt dps checkin Summersetissä, Wolfhunterissa tai Murkmiressa, sinulla on vet/progetrial rank. Healerit/tankit pitävät rankkinsa toistaiseksi.  

Healer/tank vaatimukset täyttävien noteihin pelin sisällä laitetaan erilliset tagit. Depsit voivat halutessaan lisätä omiin noteihin classit mitä pelaavat ja millä täyttävät viralliset  vaatimukset.

Alla kaikki rankit ja punaisella uudet.

Rankit

Kiltajohtaja
Vastuussa kaikesta

Officer
Vastaa kysymyksiin
Ottaa kantaa ja rauhoittaa räjähdysherkkiä tilanteita chatissa
Ottaa vastuun tapahtumista jos vetäjä estyy tulemasta

Trusted
Luotettuja henkilöitä, jotka voivat halutessaan ottaa vastuuta ja vetää tapahtumia. Oikeus laittaa jäseniä mute rankille. Ei mitään vastuita.

Aktiivijäsen
Osallistut säännöllisesti killan toimintaan kuten trialeihin, pledgeihin, pvp tapahtumiin, kaljakalastukseen tai olet erittäin aktiivinen chatissa.

Progressiotrial
Täytät progressiotrial vaatimukset. 

Vaatimukset Näytä

Veterantrial
Täytät veterantrial vaatimukset

Vaatimukset Näytä

Jäsen
Keskustelet chatissa sekä osallistut killassa järjestettävään toimintaan (kaljakalastus, trialit, pvp, pledget yms).

Tulokas
Kaikki kiltaan liittyneet saavat tämän perusrankin

Mute
Et pysty keskustelemaan kiltachatissa

 

 

Jos haluat jonkin rankin killan sisällä, ota rohkeasti yhteyttä trustedeihin/officereihin! Jos haluat dps checkin, tagaa esim @trusted/@officer jollain kanavalla.

Leave a Reply