Trial

Normaalitrial

Trialit ovat 12 hengen raideja. Ne ovat samanlaisia kuin dungeonit, mutta vaativat enemmän pelaajia. Normaalitrialit ovat suunnattu uusille pelaajille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita vaan taktiikat selitetään ja kerrataan aina kun on tarvetta. Killassamme mennään eri päivinä Craglorn- ja DLC-trialit.  Joka toinen viikko normaali Craglorn trialin tilalla on Veteran Craglorn trial. Tulkaa rohkeasti mukaan!

Normaalitrialeissa ei postata depsiä tai kuolemia chattiin. Encounterlogeja ei saa laittaa julkiseksi, eikä niitä myöskään käsitellä trialeissa.

 

Vaatimukset Näytä
Trialit Näytä
Muuta Näytä

 

DPS-check-ohjeet veteran-/progressiotrialeihin

 • Yleiset ohjeet
  • Siroria kielletty
  • Saa käyttää mitä tahansa ruokaa. Kiltapankista löytyy max stat+regen-ruokia (Ghastly Eye Bowl ja Lava Foot Soup-and-Saltrice)
 •  Ohjeet dps checkkiin
  • Lataa Combat Metrics add-on (ja tarvittavat lib-tiedostot) Minionista.
  • Depsi 21 mil Iron Atronach kokonaan. Kirjoita chattiin /cmx ja ota screenshot avautuneesta ikkunasta.
  • Lähetä kuva Discordissa trustedille, officerille tai kiltajohtajalle
 • Dummy antaa lähes kaikki raidibuffit, esim. fracturen, breachin, wormin, hircinen, shardit, jne.
 • Iron Atronach dummyjä löytyy seuraavista primary residensseistä: Edenprime, Helediron, Shikai, SGTsanttu, Slinkiez

 

Veterantrial

Veterantrialit ovat vaikeutettuja versioita normitrialeista. Ryhmässä tehdään trialeja joista pelaajat tarvitsevat eniten gearia. Ryhmän tarkoituksena on saada gearia ja harjoitusta veterantrialeihin. Joskus tehdään myös normitrialeja veteranvaatimuksilla, jotta farmaus olisi nopeampaa.

Veterantrialeissa ei postata depsiä tai kuolemia chattiin. Encounterlogeja ei saa laittaa julkiseksi, eikä niitä myöskään käsitellä trialeissa.

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa veterantrialiin tai sinulta puuttuu jokin vaatimuksista, ota yhteyttä officereihin tai trustedeihin.

 

Vaatimukset Näytä
Muuta Näytä

 

Progressiotrial

Progressioryhmä tekee Cloudrest +2/+3.
Kun Cloudrest +3 menee läpi, pitää olla ilmoittautunut 4 kertaa viimeisen kuukauden sisään jonka jälkeen ryhmään ei pääse. Ryhmää ei lukita, jollei sitä nähdä tarpeelliseksi jatkossa.

Progressioryhmän aikaisempiin saavutuksiin kuuluu: vSS Lokkestiiz ja Yolnahkriin HM:t, vCr+2, vMoL HM, HoF HM, As HM, Dro’Mathra Destroyer, sekä muita erinäisiä trial-acheja.

Jos haluat liittyä progressioryhmään, ota yhteyttä trustedeihin tai officereihin.

 

Vaatimukset Näytä
Muuta Näytä

 

Extemporetrial

Extemporet ovat satunnaisia tapahtumia joissa trialin vetäjä päättää mitä tekee, milloin tekee ja millä vaatimuksilla. Vakioryhmät löytyvät esittely-sivulta.  Vaatimukset voivat olla samat kuin yläpuolella olevissa ryhmissä tai jotain ihan muuta. Katso aina tapahtuman kuvaus kalenterissa.

 

Muuta Näytä