Trial

Normaalitrial

Trialit ovat 12 hengen raideja. Ne ovat samanlaisia kuin dungeonit, mutta vaativat enemmän pelaajia. Normaalitrialit ovat suunnattu uusille pelaajille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita vaan taktiikat selitetään ja kerrataan aina kun on tarvetta. Killassamme mennään eri päivinä Craglorn ja DLC trialit (kalenteri). Tulkaa rohkeasti mukaan!

 

Vaatimukset Näytä
Trialit Näytä
Muuta Näytä

 

Veterantrial

Veteran trialit ovat vaikeutettuja versioita normitrialeista. Ryhmässä tehdään trialeja joista pelaajat tarvitsevat eniten gearia. Ryhmän tarkoituksena on saada gearia ja harjoitusta veteran trialeihin. Joskus tehdään myös normitrialeja veteran vaatimuksilla, jotta farmaus olisi nopeampaa.

Jos olet tulossa ekaa kertaa veteran trialiin, tai sinulla puuttuu jotain vaatimuksista, ota yhteyttä kiltajohtoon tai officereihin niin voidaan katsoa läpi tarvittavat skillit ja gearit. Myös trusted rankilla olevat jäsenet voivat tehdä dps checkejä.

 

Vaatimukset Näytä
Muuta Näytä

 

Progressiotrial

Progressio tekee Cloudrest +1/+2/+3. Virallinen raidi on sunnuntaisin,

Progression aikaisempia acheja on: Vmol HM, HoF HM, Asylum HM, Dro’Mratha Destroyer ja muita erinäisiä acheja.

Jos haluat liittyä progressioryhmään, ota yhteyttä officereihin tai kiltajohtoon.

 

Vaatimukset Näytä
Muuta Näytä

 

Extemporetrial

Extemporet ovat satunnaisia tapahtumia joissa liideri päättää mitä tekee, milloin tekee ja millä vaatimuksilla. Vakioryhmät löytyvät esittely sivulta.  Vaatimukset voivat olla samat kuin yläpuolella olevissa ryhmissä tai jotain ihan muuta. Katso aina tapahtuman descriptioni kalenterissa. 

 

Muuta Näytä