Trial

Normaalitrial

Trialit ovat 12 hengen raideja. Ne ovat samanlaisia kuin dungeonit, mutta vaativat enemmän pelaajia. Normaalitrialit ovat suunnattu uusille pelaajille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita vaan taktiikat selitetään ja kerrataan aina kun on tarvetta. Killassamme mennään eri päivinä Craglorn ja DLC trialit (kalenteri). Tulkaa rohkeasti mukaan!

 

Vaatimukset Näytä
Trialit Näytä
Muuta Näytä

 

Veterantrial

Veteran trialit ovat vaikeutettuja versioita normitrialeista. Ryhmässä tehdään trialeja joista pelaajat tarvitsevat eniten gearia. Ryhmän tarkoituksena on saada gearia ja harjoitusta veteran trialeihin. Joskus tehdään myös normitrialeja veteran vaatimuksilla, jotta farmaus olisi nopeampaa.

Jos olet tulossa ekaa kertaa veteran trialiin, tai sinulla puuttuu jotain vaatimuksista, ota yhteyttä officereihin tai trustedeihin.

 

Vaatimukset Näytä
Muuta Näytä

 

Progressiotrial

Progressio tekee veteran Sunspireä. 

HM-vedot aloitetaan 18.6. Progelaisen pitää olla käynyt/ilmoittautunut viisi kertaa kuukauden sisään progressio/veteran sunspire-trialiin ennen HM-vetojen aloitusta (20.5.-17.6. aikana), että pääsee HM-ryhmään. Kun HM on mennyt läpi kaikilla bosseilla, ryhmä avataan taas uusille.

Jos progressioon tulee uusia HM-vetojen aikana, Edenprime voi järjestää extempore veteran Sunspire-trialeja.

Progression aikaisempia acheja on: vCr+2 vmol HM, HoF HM, Asylum HM, Dro’Mratha Destroyer ja muita erinäisiä acheja.

Jos haluat liittyä progressioryhmään, ota yhteyttä officereihin tai trustedeihin

 

Vaatimukset Näytä
Muuta Näytä

 

Extemporetrial

Extemporet ovat satunnaisia tapahtumia joissa liideri päättää mitä tekee, milloin tekee ja millä vaatimuksilla. Vakioryhmät löytyvät esittely sivulta.  Vaatimukset voivat olla samat kuin yläpuolella olevissa ryhmissä tai jotain ihan muuta. Katso aina tapahtuman descriptioni kalenterissa. 

 

Muuta Näytä